hits

Velkommen til SiSiVe Bloggen

SiSiVe er en firma som driver med design av strikkeklær, salg av mønster, garn og tilbehør.
Vi ønsker å tilby det lille ekstra som ikke finnes i andre garnbutikker, og derfor har vi stort fokus på å designe nye mønster både til barn og voksne. Det er viktig for oss at garnet som brukes i modellene er av god kvalitet, og samtidig tenker vi at prisene på garnet skal være på et moderat nivå. Mange av våre modeller er basert på inspirasjon fra det som er typisk norsk, samtidig som modellene er moderne og tidløse. I tillegg lager vi modeller som er fargeglade og inspirert at det som generelt er i motebildet.

Bloggen vil inneholde alt fra gode tips knyttet til garn og strikking, samt at våre nye mønster vil bli presentert forløpende. Samtidig som det vil være en mulighet til å "kikke inn i vår verden" og få et innblikk i hvordan det er å jobbe med design og utvikling av strikkedesign.

Vi ønsker å inspirere, glede og overraske våre lesere med denne bloggen

Har du spørsmål - send oss gjerne en mail på kontakt@sisive.no

Nettside: www.sisive.no

                              


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sisive

sisive

49, Fredrikstad

Jeg er forholdsvis hardt rammet av strikkedilla, og bruker mye tid på å utvikle strikkemønster og designe nye modeller. Elsker å leke meg med forskjellige garn og tilbehør, og teste ut om ideene jeg har er gode i virkeligheten :-) Velkommen til min strikke-verden :-)

Kategorier

Arkiv