hits

Mannfolk kan også strikke

Da jeg traff Kristian, ble han tidlig interessert i min strikking, og han endte opp med å få stadig nye strikkegensere, sammen med inspirerende forklaringer på hvordan jeg drømte om å starte garnbutikk.  Og høsten 2016 gikk drømmen i oppfyllelse - takket være en veldig snill og arbeidssom kjæreste - SiSiVe AS ble etablert og vi åpnet vår lille nettbutikk.


Kristian viste også interesse for hva jeg gjorde med pinner og garn, og stilte stadig sprøsmål om hvordan jeg klarer å legge opp masker felle av, strikke rett og strikke vrang.... Og en dag gav jeg han impulsivt 10 masker på en pinne, og lærte han å strikke rette masker. Kristian bestemte seg for å strikke skjerf til Lukas - en liten fotballmaskot. Kristian er like glad i fotball som jeg er i strikking .

Skjerfet er riktignok ikke ferdig ennå, men det er snart min genser. For nå strikker han en "kosegenser" til meg, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig imponert over hvordan han på kort tid har lært seg å strikke så pent. Ermene strikkes med "magic loop", og han strikker både rette og vrange masker. Kan legge ut masker på egenhånd, og han ordner selv med eventuelle utfordringer han møter på sin vei. Som f.eks masker som hopper av pinnen eller hva det skulle være.


På ferie og kjæresten har tatt med seg strikketøyet på tur :D Strikker vrangbord bestående av "lette og veldige vrange" masker.

Lørdagskveld og strikketid

Venter spent på å se genseren min ferdig, og veldig gøy å ha en kjæreste
som forstår hvorfor jeg er hekta på strikking :D

Og jeg er faktisk blitt hekta på fotball ;-)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sisive

sisive

49, Fredrikstad

Jeg er forholdsvis hardt rammet av strikkedilla, og bruker mye tid på å utvikle strikkemønster og designe nye modeller. Elsker å leke meg med forskjellige garn og tilbehør, og teste ut om ideene jeg har er gode i virkeligheten :-) Velkommen til min strikke-verden :-)

Kategorier

Arkiv